Clínic Barcelona

El Clínic seguirá utilizando el local de Reina Amalia gracias a la renovación del convenio con la Fundació Catalunya-La Pedrera

L'Hospital Clínic i la Fundació Catalunya-La Pedrera (FCLP) han renovat el conveni que permet al Clínic seguir utilitzant el local situat als carrers Ronda de Sant Pau amb Reina Amàlia de Barcelona com a Hospital de Dia per a persones amb malalties neurodegeneratives. L’acord també inclou que els pacients que acudeixen a l’Hospital de Dia es puguin beneficiar de les activitats i serveis oferts pel programa REMS (Reforçar i Estimular la Memòria i la Salut) de la FCLP.

Al 2002 es va iniciar l’acord entre la FCLP i el Clínic gràcies al qual es va poder utilitzar aquest espai com a Hospital de Dia per a pacients amb malalties neurodegeneratives com l'Alzheimer o el Parkinson. Ara, havent renovat el conveni, aquestes persones podran rebre, a més dels tractaments que proporciona el Clínic, les teràpies no farmacològiques i dirigides a mantenir el màxim de temps possible la seva autonomia i les capacitats físiques i cognitives que ofereix el programa REMS, situat en un espai contigu al de l’Hospital de Dia.