Clínic Barcelona

Éxito en la celebración del día internacional de la Enfermera 2018

El passat divendres dia 11 de maig vàrem celebrar el dia de la infermera amb un gran èxit d’assistència i participació. Gràcies a tots els que ho vareu fer possible. També felicitar a tots aquells professionals que han guanyat beques i a tots els candidats que ho han intentat encoratjant-vos a continuar participant en les diferents convocatòries que tornem a posar en marxa.

Agrair també als finançadors el seu suport el qual ens permet poder ajudar a créixer professionalment. En l’acte varem comptar amb la presència de Sor Lucía Caram que ens va parlar de “Felicitat: estimar la vida i compartir-la”.

Es van lliurar els Permisos Sabàtics a:

  • Sr. Miquel Sanz, Coordinador assistencial ICMDM. TALK: A tool for structured clinical debriefing Cardiff &Vale University Hospital, UK. 4 mesos
  • Sra. Gemma Riba,  Llevadora ICGON. Acciones e implicaciones en el abordaje al amamantamiento en una sociedad multicultural” La Leche League. New York, USA.3 mesos.
  • Sra. Anna Ballesteros,  Educadora Social ICN. “Aplicabilitat del marc teòric CHIME per valorar la recuperació personal en pacients juvenils de serveis de salut mental: Adaptació de l’escala INSPIRE en català i castellà”. Institute of Mental Health, Nottingham, UK. 4 mesos.
  • Sr.  Jesús Gutiérrez,  Infermer ICN. Efectividad de una escala conductual vs EVA/EVN para el control del dolor en los pacientes con trastornos del lenguaje post ICTUS”.
Es van presentar els beneficiares dels Peris 2018:
  • Sra. Ester Risco, Infermera Suport a la recerca de la Direcció Infermera. “La coordinació de l’atenció sanitària i social en persones grans amb comorbiditat: Adaptació transcultural de l’instrument “User report measure  of care coordination” i Anàlisis de les seves propietats psicomètriques”.
  • Sra. Carme Alvira, Infermera de Família CAPSBE: Conèixer las reaccions dels cuidadors de pacients en demència en un context espanyol i  europeu”.
  • Es va lliurar el II Premi MSD Intensificació infermera a:Sra. Elena González, Llevadora ICGON “Eficacia de una App en gestantes con obesidad. Estudio Pas and Pes”.
Es van premiar les següents càpsules innovadores:
  • 1r premi (1.000 €): Infermeres i cangurs. (Mireia Pascual, Maria Fontanals, Georgina Feixas, Mireia Perera, Marta Arnal, Natalia Marcé) ICGON.
  • 2n premi (700 €): Eficacia de una App en gestantes con obesidad. Estudio Pas and Pes. (Elena González, M Àngels Martínez, Yolanda Giménez, Ángela Arranz, Jordi Bellart, Glòria Seguranyes) ICGON.
  • 3r premi (500 €): Patients team in movement. Rehabilitación grupal intrahospitalaria en paciente post cirugía cardíaca. (Laura Merino, Raquel Arranz) ICCV.