Clínic Barcelona

III Torneo Solidario de Pádel para la Leucemia y los Trasplantes

El passat dissabte 28 de maig es va celebrar per 3r any consecutiu aquest torneig al Club de Tennis Barcino de Barcelona. Un total de 90 jugadors entre treballadors, familiars i amics del Clínic i del Club Tennis Barcino varen participar en aquest torneig.

Aquest any els fons recaptats van destinats a la recerca en leucèmia i trasplantaments del Projecte ARI liderat pels Drs. Álvaro Urbano i Manel Juan.

Els guanyadors per categories van ser :

Grup 1 Mixt: Capdevila / Carrillo Grup 2 Mixt: Romero / Gallardo Grup 1 Masculí: Romagosa / Rosell Grup 2 Masculí: Martí / Rodríguez Grup 3 Masculí: Cornella / Iriso Grup Femení: Barroso / Picado

El Dr. Antoni Castells, Director Mèdic del Clínic, juntament amb el Sr. Rafael Guayta, President del Club Tennis Barcino, van fer entrega dels trofeus als guanyadors i varen agrair a tots els participants, assistents, organitzadors i col·laboradors la seva implicació un any més en el torneig.

Varem comptar amb el patrocini de Palex com en els tres anys anteriors, que va donar la samarreta tècnica de l’esdeveniment i amb la col·laboració de: Caldo Aneto, Club Tennis Barcino, Damm, DSV, Kohler Engines, Padelator, PH-Quirogel, Puma, Sanatalucía i Vidal Grup que van aportar el pack de benvinguda i els regals del sorteig.

Aquest és el segon any que PH-Quirogel ens ofereix massatges durant tot el matí i molts participants varen agrair la seva assistència.

El Club Tennis Barcino va cedir les seves instal·lacions (piscines, vestuaris, terrasses, etc) a tots els participants i acompanyants per gaudir d’un dia molt especial.

Des d’Amics del Clínic, volem agrair a patrocinador, col·laboradors, participants i assistents al Torneig el seu suport un any més.

Moltes gràcies a tots per formar part d'Amics del Clínic