Clínic Barcelona

L’Hospital Clínic acull els fellows del programa de formació Design Health Barcelona (MOEBIO)

Design Health Barcelona (d-HEALTH Barcelona) és un programa formatiu pioner per impulsar la innovació, en el qual les necessitats reals de l'entorn hospitalari es converteixen en la base de noves tecnologies per millorar la qualitat de l'atenció als pacients. Inspirat en el prestigiós programa Biodesign Fellowship de Stanford, d-HEALTH Barcelona és el programa insígnia de Moebio, la nova aposta de Biocat per desenvolupar el talent emprenedor en el sector de la salut i les ciències de la vida. La trobada dels Fellows i representats de Biocat tindrà lloc a l'Hospital Clínic el 18 de febrer a la Sala d’Actes Centre Esther Koplowitz (CEK).

Moebio és una iniciativa que aplega diversos programes formatius de llarga i curta durada que tenen l’objectiu comú de promoure l’emprenedoria en l’encreuament de la tecnologia, les biociències, la salut i la gestió empresarial.

d·HEALTH Barcelona, programa insígnia de Moebio, és un màster pioner —acreditat per la Universitat de Barcelona— que acompanya equips multidisciplinars en un procés global d’identificació de noves oportunitats i desenvolupament de tecnologies innovadores que poden donar resposta als grans reptes que el sector enfronta a escala mundial.

Aquest any, els alumnes conviuran amb el nostre personal mèdic i amb els nostres pacients, per conèixer de primera mà com funciona l'Institut Clínic de Nefrologia i Urologia (ICNU), amb l'objectiu d'identificar possibles necessitats no cobertes. Una d’aquestes necessitats serà la base per a que aquests fellows desenvolupin posteriorment una solució de producte.

De les dues primeres edicions han sorgit ja diversos projectes empresarials i el 100% dels ex alumnes continua treballant al sector salut.

Des d’aquí volem aprofitar per a donar-los la benvinguda i desitjar-los una bona estada.