Clínic Barcelona

Lluvia de nuevas ideas para el Plan Estratégico

Les aules d’Eixample Clínic van bullir de coneixement i interacció el passat dimecres 18 en la primera sessió de NUCLI network, un espai de trobada per a la interacció entre els projectes transversals del pla estratègic. Hi van participar 80 professionals entre coordinadors i membres de 13 projectes transversals de l’àmbit de Pacients de NUCLI que estan actius, als quals s’hi van afegir 4 projectes més dels àmbits Professionals i Recursos que tenen especial relació amb els pacients: Form-acció en ecologia emocional i lideratge ètic, Atenció caps de setmana, festius i nit, Lean i Right Care.

Un mapa de noves idees per a treballar conjuntament i incorporar al full de ruta de NUCLI

A partir d’un pòster resum que cada projecte va elaborar, i en el qual s’explicaven els objectius plantejats, les fites assolides i els reptes a abordar, els diferents professionals van fer grups en els quals van poder dialogar i intercanviar idees sobre noves iniciatives i accions que podien enriquir el pla d’acció de cada projecte. Des de petites iniciatives a grans objectius transformadors, però sempre amb la mirada posada en el pacient i amb la voluntat de millorar aspectes concrets de l’hospital.

El resultat final va ser un gran mural d’idees que acumulava les propostes fetes durant la jornada. A partir d’aquí cada projecte traslladarà els resultats al conjunt del seu grup i ho incorporarà en la seva dinàmica de treball, per tal d’estructurar les idees, prioritzar-les i treballar en la seva viabilitat, en molts casos amb la necessària col·laboració amb altres projectes. Aquest mapa resultat d’aquest primer “NUCLI network” és un nou element que s’incorpora al gran full de ruta de l’hospital que és el Pla Estratègic 2016-2020